Kiikan Tilapakkaamo Oy, Kiikka Arttu

Kiikan Tilapakkaamo Oy, Tilasiemen

Kiikan Tilapakkaamo Oy sijaitsee Pohjanmaalla Isokyrön Orismalassa valtatie 18 tuntumassa. Vuonna 1992 Tilasiemen-ketjuun liittyneessä pakkaamossa tehdään siemenkauppaa nyt jo toisessa sukupolvessa.

Tarjoamme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maatalon isännille sekä maatalouskaupoille Tilasiemenen edustuksessa olevia viljan-, nurmen-, öljykasvien - ja palkokasvien sertifioituja siemeniä, tietysti myös luomuversioita. Laajasta siemenvalikoimasta etsitään asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopiva lajike. Tarjolla on aina vertailun kestäviä huippu-uutuuksia sekä vanhempia kestosuosikkeja.

Voit noutaa siemenet pakkaamoltamme tai halutessasi järjestämme edullisen rahdin joustavasti tilallesi.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

62.962405, 22.425755

Puhelin
0400 564 004
Katuosoite
Vainionraitti 180
Postinumero
61550
Paikkakunta
Orismala / Isokyrö
Kuljetus
Paikalliset kuljetusliikkeet