Siemenvalikoimat

Viljat

Palkokasvit

Nurmet

Öljykasvit

Muut siemenet

Uutiset

07.03.2023
Viime kesän kuuden tonnin hehtaarisato sai viljelijä Mikko Peuranpään vakuuttumaan: ensi kesänä Selina on tilalla kevätvehnistä valtalajike.
23.02.2023
Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä Ari Lajunen viljelee Koivumaidon tilalla 400 hehtaarin pinta-alaa tuottaen rehua 250 lypsävälle lehmälle. Pellot ja eläimet ovat luomussa. Laadukas ja varma säilörehusato on maidontuotannon perusedellytys ja tähän onkin päästy räätälöidyllä nurmiseoksella.
20.02.2023
Viralliseen lajikeluetteloon on hyväksytty Tilasiemeneltä kaksi uutta lajiketta, kevätvehnä Senni ja syysvehnä RGT Kilimanjaro. Kevätvehnä Senni (SJ18SW035) on Tilasiemenen ja tanskalaisen kasvinjalostajan Sejetin yhteistyössä jalostama lajike.
27.01.2023
Borealin kauranjalostaja Leena Pietilä kertoo uuden kauralajike Inkan osuvan selkeään markkinoiden kauratarpeeseen: ”Inka on myöhäisempi satoisa kaura, joka omaa pidemmän korren ja sitä kautta kestää syvemmän juuristonsa avulla kuivuutta paremmin.” Inka on kuitenkin hieman pidemmästä korrestaan huolimatta erittäin lujakortinen lajike. Inka on tuottanut poikkeuksellisen hyviä satotasoja kosteusolojen heitellessä kasvukauden aikana.

Siemenopas 2023: Lue uusin numero verkossa

Siirry lukemaan

Sertifioidut siemenet maatalouksille

Tulevaisuuden lajikkeet

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Yhteistyössä merkittävimpien jalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjoamme kattavan ja laadukkaan lajikevalikoiman - juuri sinun tarpeisiisi.

  • Viljan siemenet; ohran siemenet, kauran siemenet, vehnän siemenet, rukiin siemenet
  • Nurmen siemenet ja nurmisiemenseokset
  • Palkokasvien ja öljykasvien siemenet
  • Muut piensiemenet

Uusimmat virallisten lajikekokeiden tulokset px.luke.fi