Siemenvalikoimat

Viljat

Palkokasvit

Nurmet

Öljykasvit

Muut siemenet

Uutiset

27.03.2020
Janne Kaarlamo on viljellyt KWS Mistralia Salossa Romulan tilan pelloilla jo kolmena kesänä. Lajike on vakuuttanut hyvällä laonkestävyydellä ja hehtolitrapainolla sekä korkealla satopotentiaalillaan.
19.03.2020
Tilasiemen pyrkii omalla toiminnallaan vähentämään tartuntariskejä. Siementen pakkaaminen ja toimitukset eivät pysähdy ja olemme tavoitettavissa. Otamme kuitenkin valtioneuvoston asettaman poikkeustilan vakavasti ja toivomme yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisesti.
28.02.2020
RGT Planet soveltuu kokemusten perusteella hyvin myös Simpeleen korkeudella viljeltäväksi. Hannu Hyrkäs viljelee RGT Planetia ensi kesänä kolmatta kertaa.
11.02.2020

Lujakortinen satotykki KWS Fantex on kaksitahoisten kovimpia sadontuottajia. Sillä on laadukas iso jyvä, hyvä tärkkelyspitoisuus ja potentiaalia mallasohraksi.

Siemenopas 2020: Lue uusin numero verkossa

Siirry lukemaan

Sertifioidut siemenet maatalouksille

Tulevaisuuden lajikkeet

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Yhteistyössä merkittävimpien jalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjoamme kattavan ja laadukkaan lajikevalikoiman - juuri sinun tarpeisiisi.

  • Viljan siemenet; ohran siemenet, kauran siemenet, vehnän siemenet, rukiin siemenet
  • Nurmen siemenet ja nurmisiemenseokset
  • Palkokasvien ja öljykasvien siemenet
  • Muut piensiemenet

Uusimmat virallisten lajikekokeiden tulokset px.luke.fi