Siemenvalikoimat

Viljat

Palkokasvit

Nurmet

Öljykasvit

Muut siemenet

Uutiset

07.07.2023
Ruisvehnä SU Toppus on vielä uutuus Suomen markkinoilla, mutta Seinäjokinen Sami Yli-Huumo on ottanut lajikkeen viljelyyn ennakkoluulottomasti. Reilua sataa hehtaaria viljelevä Yli-Huumo on todennut ruisvehnän olevan satovarma valinta vaikeisiinkin kasvuolosuhteisiin. Tilalla on viljelty niin syysvehnää kuin ruistakin, mutta kokemukset ruisvehnästä ovat erottuneet edukseen. Ruista lyhyempi ja vahvempi korsi on pitänyt ruisvehnän pystyssä, ja Yli-Huumo on todennut sen olevan helppo viljeltävä syysvehnää paremman talvenkestävyyden ansiosta.
29.06.2023
Tervetuloa Tilasiemenen peltopäivään pe 21.7. klo 13 - 18. Tapahtuma järjestetään Siementila Salo Oy:n pakkaamolla ja kasvustoilla, Hurstinkulmantie 195 A, Mellilä. Tulevaisuuden lajikkeet kasvustoilla ja koeruuduille, mukana paljon yhteistyökumppaneita.
27.06.2023
Tervetuloa Tilasiemenen syysviljailtaan ti 18.7. klo 18 - 20. Tapahtuma järjestetään Kallioharjun Tilan pakkaamolla, Kallioharjuntie 37, Orimattila. Tulevaisuuden syysviljalajikkeet koeruuduilla ja kasvustoilla, mukana yhteistyökumppanimme BASF.
27.06.2023
Tilasiemenellä on kattava lajikevalikoima syksyn kylvöille. Hybridirukiit edustavat satotason kärkikastia, populaatiorukiista löytyvät tutut ja hyväksi todetut lajikkeet myös luomuna. Rukiin ja vehnän lisäksi valikoimassa ovat syysruisvehnä ja syysöljykasvit. Tutustu lajikkeisiin ja pyydä tarjous!

Siemenopas 2023: Lue uusin numero verkossa

Siirry lukemaan

Sertifioidut siemenet maatalouksille

Tulevaisuuden lajikkeet

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Yhteistyössä merkittävimpien jalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjoamme kattavan ja laadukkaan lajikevalikoiman - juuri sinun tarpeisiisi.

  • Viljan siemenet; ohran siemenet, kauran siemenet, vehnän siemenet, rukiin siemenet
  • Nurmen siemenet ja nurmisiemenseokset
  • Palkokasvien ja öljykasvien siemenet
  • Muut piensiemenet

Uusimmat virallisten lajikekokeiden tulokset px.luke.fi