Toimitusjohtaja vaihtui, työ ykköslajikkeiden eteen jatkuu

23.11.2018

Tilasiemenen toimitusjohtaja on vaihtunut Jukka Hollon jäädessä eläkkeelle vuodenvaihteessa. Jukka aloitti Tilasiemenellä vuonna 2010.  

-Aika on kulunut nopeasti mielenkiintoisen työn parissa. Antin kanssa varmistamme yhdessä jatkuvuuden niin asiakas- ja päämiessuhteissa kuin Tilasiemenen toiminnan ja hankkeiden eteenpäin viemisessä, hän lupaa.

Antti Ollila aloitti Tilasiemen Oy:n toimitusjohtajana marraskuun alussa. Hänellä on vahva osaaminen maatalouskaupan johtamisesta.

– Olen työskennellyt Keskossa noin 24 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä, viimeksi K-Raudan ketjujohtajana ja aiemmin mm. maatalouskaupan johtajana ja vastannut siemenkaupasta. Samanaikaisesti olen toiminut osa-aikaisena maanviljelijänä.

Ollila tuntee ketjuliikkeen toimintatavat ja lisäksi hänellä on vahva usko alan tulevaisuuteen.

– Olen ollut mukana maatalouskaupan kehitystyössä ja johtanut sekä henkilöstöä että itsenäisiä yrittäjiä. Omalla esimerkilläni pyrin luomaan innostavan työilmapiirin. Minulle tärkeintä on kuitenkin asiakas, Ollila kertoo.

Antti Ollila viljelee tilaansa yhdessä perheensä kanssa Askolan Juornaankylässä.

– Tilalla pääsee kokeilemaan miten erilaiset lajikkeet ja kasvukauden aikaiset toimenpiteet vaikuttavat sekä sadon määrään että laatuun. Joka vuosi oppii uutta, kuvailee Ollila.

Tilasiemenen perustehtävä on tuottaa siementä parhaista lajikkeista kustannustehokkaasti viljelijöille. Yrityksen kulmakiviä ovat maatilayrittäminen, paikallisuus ja yhteistyökykyinen verkostoituminen. Tästä hyvänä osoituksena ovat vuoden 2018 viljellyimmäksi mallasohraksi ja rehuherneeksi nousseet RGT Planet ja Astronaute.

–  Uusilla ja entistä paremmilla lajikkeilla haluamme jatkossakin olla luomassa menestystä viljelijöille ja koko elintarvikeketjulle, Jukka ja Antti yhdessä vakuuttavat.

Toimitusjohtaja Antti Ollilan tavoitat p. 050 552 6936 tai antti.ollila@tilasiemen.fi

Jukka Hollo ja Antti Ollila