Puttolan Siemen Oy

Puttolan Siemen Oy, Tilasiemen

Puttolan Siemen Oy sijaitsee Jämsän keskustan tuntumassa, Tampere-Jyväskylä –tien (9-tien) varrella. Kaikkien hyvin tuntemaan Himos -hiihtokeskukseen meiltä on 4 kilometriä matkaa. Pakkaamollamme on myynnissä kaikki Tilasiemenen lajit ja lajikkeet. Lisäksi teemme tilan oman reseptin mukaisia vilja- ja nurmisiemenseoksia. Myös luomusiemenet kuuluvat valikoimaamme.

Käytä ammattitaitoamme hyväksesi ja tehkäämme yhdessä kanssasi sopivat siemenvalinnat juuri sinun tilasi tarpeisiin. Siemenet voit noutaa itse pakkaamoltamme tai käyttää autoilijamme Juha Tammisen rahtipalveluja. Myös Movere kuljettaa siemeniämme.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

61.859997, 25.227817

Puhelin
040 547 0982 / Juhani
Puhelin 2
0400 458 977 / Jaakko
Katuosoite
Säyryläntie 27
Postinumero
42100
Paikkakunta
Jämsä
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet