Ylistaron Maataloustarvike Oy, Mattila Arto

Arto Mattila

Paikallista palvelua ja mutkatonta maatalouskauppaa!

Ylistaron Maataloustarvike Oy palvelee lähialueiden viljelijöitä tarjoten monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluja. Tarjoamme vilja- ja karjatiloille siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, polttoöljyt sekä paljon muuta. Myymälämme monipuolinen työkalu- ja tarvikevalikoima tarjoaa avun moneen tarpeeseen. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja opastaa oikean tuotteen valinnassa.

Viljakaupaan meillä on laaja verkosto kumppaneita. Teemme viljelysopimuksia ohrasta ja rypsistä. Haemme viljaerällesi sopivimman käyttökohteen ja parhaan hinnan.

Tule käymään, niin kerromme lisää!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

62.9609794, 22.5443345

Puhelin
050 595 5719 Arto Mattila
Puhelin 2
06 474 6700
Katuosoite
Iivaalantie 21
Postinumero
61400
Paikkakunta
Ylistaro