Pelto-Paturi Oy, Peltomäki Eliisa ja Jukka

Pelto-Paturi Oy, Tilasiemen

Pelto-Paturi Oy toimii Janakkalan Turengissa Kanta-Hämeessä.  Pakkaamoltamme löytyvät laadukkaat sertifioidut siemenet kaikista Tilasiemenen lajikkeista, jotka myös toimitamme tarvittaessa tilallenne sovitun mukaisesti.

Olemme erikoistuneet nurmisiemenseoksiin. Tilasiemenen laajan seosvalikoiman lisäksi kotisivuiltamme löydät pakkaamomme omat seokset, jotka olemme tehneet vastaamaan paikallisten viljelijöiden kysyntään. Myös tilojen omat nurmiseokset ovat kasvattaneet vuosi vuodelta suosiotaan. Vuosittain teemme jo kymmeniä räätälöityjä nurmiseoksia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Mielellämme kerromme omia kokemuksia lajikkeistamme ja autamme valitsemaan juuri sinun tilallesi ja tarpeisiisi sopivat lajikkeet. Ota yhteyttä!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

60.921414, 24.691018

Puhelin
0400 427 614 Jukka (Nalle)
Puhelin 2
040 555 3757 Eliisa
Katuosoite
Viljetynvuorentie 110
Postinumero
14200
Paikkakunta
Turenki / Janakkala
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet