AR Siementukku, Aki Riski

Kuvassa yrittäjäpariskunta Johanna ja Aki Riski.

Olemme toimineet Tilasiemen-ketjun pakkaamona vuodesta 2012. Lähes tilan koko peltoala on siementuotannossa, omaa tuotantoamme tukevat lisäksi kymmenkunta sopimusviljelijää. Tuotettavissa lajikkeissa painopiste on Etelä-Suomeen soveltuvissa, satoisissa ja viljelyvarmoissa lajikkeissa.

Siemenet markkinoidaan pääasiassa pakkaamolta suoraan viljelijöille ilman välikäsiä. Myymme siemeniä myös maatalouskaupoille sekä muille ketjun pakkaamoille ympäri Suomen. Samaten välitämme muiden Tilasiemen-ketjun pakkaamoiden tuotteita.

Meiltä saat niin viljan kuin nurmisiemenetkin, kuin myös maisema- ja saneerauskasvien sekä kerääjäkasvien siemenet.

Markkina-alueemme on koko Suomi painottuen Salon seudulle ja Lounais-Suomeen.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

60.3815396, 23.0341111

Puhelin
0400 883 160
Katuosoite
Valtatie 338
Postinumero
24910
Paikkakunta
Halikko / Salo
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet