Ala-Rohdaisten pakkaamo

Ala-Rohdaisten pakkaamo sijaitsee Rauman kunnassa Satakunnassa. Tilalla on ollut pakkaamotoimintaa vuodesta 2004, siemenviljelyä on harjoitettu 1960-luvulta asti.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vilja- ja nurmikasvien siemenet, nurmisiemenseokset, rypsi, nurmikkosiemenseokset sekä kasvinsuojeluaineet. Meiltä saat myös tuotantosopimukset sadollesi, 

Palveluumme kuuluu asiantuntevien lajikekohtaisten kylvö- ja kasvinsuojeluohjeiden lisäksi joustavat toimitukset tilallesi. Olet myös tervetullut noutamaan tilauksesi suoraan palvelupisteestämme.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

61.097892, 21.9028

Puhelin
0500 599 163
Katuosoite
Kuljuntie 83
Postinumero
27230
Paikkakunta
Lappi / Rauma
Kuljetus
Oma kuljetuskalusto