Ituset Oy, Joensuu Jussi ja Eero

Ituset Oy, Tilasiemen

Meiltä saat tilasi tarpeisiin uusimmat ja parhaiten Suomen kasvuolosuhteisiin soveltuvat sertifioidut vilja-, öljykasvi-, ja nurmisiemenet sekä siemenseokset.

Kylvösiemenen laatu on ratkaisevassa roolissa perustettaessa kasvustoja. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että Sinun käytössäsi on paras mahdollinen siemen. Se takaa, että muut tuotantopanokset tulevat tehokkaasti käytetyksi Pohjolan haastavissa viljelyoloissa.

Meillä kauppaan kuuluvat myös lajikekohtaiset kylvö- ja kasvinsuojeluohjeet: viljelijältä - viljelijälle. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä Sinun siementarpeesi.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

60.790139369125, 24.602954169434

Puhelin
040 506 5040
Sähköposti
Katuosoite
Ruhantie 161
Postinumero
12400
Paikkakunta
Tervakoski / Janakkala
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet