Kivistön pakkaamo, Juvonen Samu

Kivistön pakkaamo sijaitsee Kutajoella Hollolassa. Pakkaamolle on 15 minuutin matka Lahdesta. Tilalla on harjoitettu pakkaamotoimintaa jo yli 50 vuotta. Toimintamme on perustuu hallitussa mittakaavassa tapahtuvaan, kokonaisvaltaiseen sertifioidun kylvösiemenen tuotantoon kattaen koko prosessin kotipelloilta säkkiin saakka. Tämä toimintamalli takaa joustavan, yhden luukun palvelun ja mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kokemusperäistä tietoa lajikkeiden ominaisuuksista ja käyttäytymisestä.

Valtaosin omasta tuotannosta koostuvan lajikevalikoimamme painopiste on luonnollisesti lähiaueen mylly- ja mallasteollisuuden käyttöön soveltuvisssa lajikeissa käsittäen sekä varmat, hyväksi havaitut kestosuosikit sekä lupaavimmat uutuudet. Tavoitteena on tukea asiakkaitamme saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset, niin sadon kuin laadunkin suhteen.

Toimitamme siemenet suoraan tilallesi tai voit vaihtoehtoisesti noutaa ne meiltä ja siten säästää rahtikustannuksissa. Kauttamme kaikki Tilasiemenen edustamat tuotteet.

Kysy tarjous Sinulle sopivista lajikkeista.

Tervetuloa siemenkaupoille!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

61.075661, 25.49891

Puhelin
041-3195874
Katuosoite
Pohjolantie 10
Postinumero
16730
Paikkakunta
Kutajärvi / Hollola
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet