Pohjois-Karjalan Siemen, Koponen Osmo ja Riikka

Pohjois-Karjalan Siemen, Tilasiemen

Tilasiemen ketjuun kuuluva Pohjois-Karjalan Siemen sijaitsee pohjoiskarjalaisessa leipäpitäjä Liperissä, Kaatamon kylässä, noin 40 kilometrin päässä Joensuusta. Tilalla on pitkät viljelyperinteet ja satoa on käsitelty jo vuodesta 1850 lähtien. Nyt tilaa pitävät agrologeiksi (AMK) valmistuneet Osmo ja Riikka Koponen.

Pohjois-Karjalan Siemenen laadukkaat siemenviljat ja nurmet viljellään tilan omilla pelloilla. Siementä viljelevät myös useat luotettavat, ammattitaitoiset ja pitkäaikaiset sopimusviljelijämme. Yhteensä tuotantoalaa on noin 800 hehtaaria, jolloin tehokas ja monipuolinen siemenhuolto on taattua. Tuotevalikoimaamme kuuluvat satoisat ja laadukkaat vilja- ja nurmikasvien siemenet, palkokasvien- ja rypsin siemenet sekä monipuoliset nurmisiemenseokset. Sinulla on mahdollisuus valita sopiva lajike laajasta ja jatkuvasti uudistuvasta Tilasiemenen valikoimastamme. Olemme erikoistuneet myös luomutilojen siemenhuoltoon.

Pohjois-Karjalan Siemen käyttää siementen toimituksissa sekä omaa kuljetuskalustoa että valtakunnallisia kuljetuspalveluita, jolloin siemenet voidaan toimittaa nopeasti, edullisesti ja joustavasti asiakkaille ympäri Suomea. Olet myös tervetullut noutamaan tilauksesi suoraan palvelupisteestämme.

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

62.550503, 29.194752

Puhelin
044 534 6914
Katuosoite
Kaatamontie 32 B
Postinumero
83330
Paikkakunta
Kaatamo / Liperi
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet