Siementila Salo Oy

Siementila Salo Oy, Mellilä

Sijaitsemme Loimaalla keskellä vahvaa viljanviljelyaluetta. Siementuotantoa ja – kauppaa olemme harjoittaneet pian kolmekymmentä vuotta. Tilasiemen-ketjussa olemme olleet mukana alusta alkaen. Olemme erikoistuneet peltokasvien siementuotantoon. Tuotantoalaa meillä on yli 1000 ha ja sopimustuottajia yli 20 kpl (joista osa luomutuottajia)

Siemenvalikoimassamme

  • Viljat: vehnät , ohrat, kaurat ,rukiit, ruisvehnä, maissi
  • Palkokasvit: herneet ja härkäpapu
  • Öljykasvit: rypsit ja rapsit
  • Apilat: puna-, valko-, alsike- ja persianapilat
  • Nurmikasvit, timoteit, nurminadat, ruokonata, raiheinät (italian, englannin ja westerwoldin), koiranheinä, hunajakukka, rehukaali, keltamaite, sinimailanen, rehuvirna
  • Nurmisiemenseoksia jokaiseen tarpeeseen

Saatavana siemeniä kattavasti myös luomuviljelyyn

Siemenen lisäksi saat meiltä myös neuvot onnistumiseen. Meillä on paljon kokemusta edustamiemme lajikkeiden viljelystä - myös uutuuksista, sillä saamme ne lisäysviljelyyn ennen kauppaan tuloa.

Sertifioidut siemenet voit noutaa suoraan pakkaamoltamme, mutta järjestämme myös kuljetuksen edullisesti 

Ota yhteyttä niin mietitään paras ratkaisu siemenasioihisi!

 

Lähettämällä tämän viestin hyväksyn, että Tilasiemen Oy kerää henkilötietojani ja tallentaa ne rekisteriin, jonka perusteena on rekisteröidyn suostumus. Rekisterin tarkoituksena on yhteydenottojen kerääminen sekä niihin vastaaminen ja rekisterin tietoja luovutetaan Tilasiemen Oy:n itsenäisinä yrittäjinä toimiville pakkaamoille sekä myyntipalvelulle. Mikäli ette hyväksy tätä käytäntöä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan haluamaanne Tilasiemen-pakkaamoon tai myyntipalveluun.

60.727933, 22.982803

Puhelin
0400 122 828 Markku Salo
Puhelin 2
040 357 3939 Niilo Salo
Katuosoite
Hurstinkulmantie 195 A
Postinumero
32300
Paikkakunta
Mellilä, Loimaa
Kuljetus
Movere
Oma kuljetuskalusto
Paikalliset kuljetusliikkeet