Siemenvalikoimat

Viljat

Palkokasvit

Nurmet

Öljykasvit

Muut siemenet

Uutiset

05.05.2023
Kiertotaloutta ja nuorten työllistämistä edistävä Reilu Teko -säkkikeräys alkaa jälleen. Vuosikymmenien aikana muovia on kerätty talteen yli 40 miljoonaa kiloa ja se on Suomen mittakaavassa merkittävä ympäristöteko. Perinteisen säkkikeräyksen järjestävät Suomen 4H-liitto, Finlands svenska 4H ja paikalliset 4H-yhdistykset yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.
05.04.2023
Pelto-Paturin kevätmarkkinat järjestetään lauantaina 15.4.2023 klo 11 - 14 osoitteessa Viljetynvuorentie 110, 14200 Turenki. Mukana useita yhteistyökumppaneita.
31.03.2023
Matti Pöytäniemi Ruovedeltä on ollut kotitilansa isäntänä vuodesta 2018 ja lähti kokeilemaan herneenviljelyä sen viljelykiertoarvon ja esikasviarvon takia. Erityisesti tautipaineen alennus ja herneen maanparannusvaikutus herättivät nuoren viljelijän kiinnostuksen. ”Astronaute valikoitui lajikkeeksi lajikekokeiden tulosten ja muiden viljelijöiden puheiden perusteella”, Pöytäniemi kertoo hernevalinnastaan.
21.03.2023
Örrin tilalla Perniön Lapparlan kylässä viljeltiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa uutta Tilasiemenen Linnea-kevätvehnää. Tilan isäntä Mika Örri halusi löytää hyvän kevätvehnälajikkeen myllyvehnän tuotantoon ja Linnean ominaisuudet herättivät viljelijän kiinnostuksen. 

Siemenopas 2023: Lue uusin numero verkossa

Siirry lukemaan

Sertifioidut siemenet maatalouksille

Tulevaisuuden lajikkeet

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Yhteistyössä merkittävimpien jalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjoamme kattavan ja laadukkaan lajikevalikoiman - juuri sinun tarpeisiisi.

  • Viljan siemenet; ohran siemenet, kauran siemenet, vehnän siemenet, rukiin siemenet
  • Nurmen siemenet ja nurmisiemenseokset
  • Palkokasvien ja öljykasvien siemenet
  • Muut piensiemenet

Uusimmat virallisten lajikekokeiden tulokset px.luke.fi