Rukiit syksyn kylvöille

Satoisat ja talvehtivat rukiit Tilasiemeneltä!

KWS Livado
Todella satoisa, laon- ja talvenkestävä hybridi. Leivontaominaisuuksiltaan Evolon luokkaa. Taudinkestävyydeltään priimaa. PollenPlusTM -lajike.

KWS Binntto
Huippusatoisa ja myllylaadultaan erinomainen hybridi. Korrenluja ja hyvä talvehtija. PollenPlusTM -lajike.

KWS Edmondo
Erittäin satoisa ja lujakortinen hybridi. Monipuoliset käyttömahdollisuudet elintarvikkeeksi. Erittäin taudinkestävä. PollenPlusTM -lajike.

KWS Eterno
Satoisa, melko lyhytkortinen hybridi. PollenPlusTM -lajike.

KWS Trebiano
Satoisat hybridiruisuutuus! KWS Trebiano on PollenPlusTM -lajike. Saatavilla syksyn toimituksiin.

SU Pluralis
SU Pluralis on saksalaisen Saaten Unioin Turbohybridi 2.0 lajike. Nämä uuden sukupolven lajikkeisiin yhdistyy korkea sadonmuodostuskyky, taudin- ja kuivuudenkestävyys. Pölyttymisen varmistamiseksi siemenissä on mukana 10 %  populaatiolajiketta, mikä lisää heteroosivaikutusta.
SU Pluralis on ensimmäistä vuotta Tilasiemenen omissa kokeissa. SU Pluralis on talvenkestävä ja sillä erinomaiset satotulokset Euroopan maiden kokeissa. Erityisesti kuivissa olosuhteissa se on menestynyt erinomaisesti.
Saatavilla syksyn toimituksiin.

Dankowskie Agat
Populaatioruis, jossa lähes hybridien satotaso. Jyväkoko ja sakoluku ovat myllyjen mieleen. Kestää talven tuulen ja tuiskun.

Reetta
Satoisa populaatiolajike myllyrukiin tuotantoon. Loistava talvehtija, sopeutuu erilaisille maalajeille ja viljelyalueille.

Syysrukiit 2011-2018